Hunde til salg | Hunde debat forum

Chihuahua stjålet fra hjemmet

Efterlysning: Lille piges jul ødelagt
Maxi er en chihuahua på to år og fire måneder, som er blevet stjålet fra hans hjem d. 6.12.2010 lidt uden for Roskilde (Gevninge) imellem kl. 14 og 16.30.

Tyven er brudt ind af soveværelsesvinduet og det eneste der er taget fra huset er Maxi, selv om der både lå kontanter og var andre dyre genstande i huset.
Ejeren fortæller:

Klokken ca. 16:30 d. 6.12.2010 lidt udenfor Roskilde, kommer jeg hjem. Der er noget galt, alt for stille. Jeg tænker “hvor er hunden?”.
Min ven Manne har været og storhygge et par dage, og er gået ca. klokken 14:00. Jeg griber straks telefonen for at spørge ham, men lille Maxi havde stået trofast i gangen og kigget bedrøvet på ham da han låste døren. Jeg tænker han må være blevet syg, måske er han død?

Leder panisk hele huset igennem, men ingen Maxi nogen steder. Går ud til de fire nærmeste nabohuse, han er jo lille og kunne være smuttet ud, men de har heller ikke set ham. Jeg går tilbage og ringer til Manne igen, er ved at være i panik, tænker på min datter Sille på 10 år, hun elsker Maxi overalt på jorden. Men Manne er slet ikke i tvivl: Maxi stod der, da han gik.

Mens jeg har Manne i røret, hører jeg persiennen inden i soveværelset, og min værste frygt bliver bragt til virkelighed: Vinduet i soveværelset er smadret, og Maxi er stjålet! Der er dyre ting overalt, der ligger 4000 kr. lige inde i stuen på brændeovnen, men det eneste, der mangler, er Maxi. Ejer udlover en dusør på 25.000 kroner for at få hunden hjem og yderlige 25.000 kr. for spor, der kan føre til personen, der har gjort det.

Henvendelse til ejer kan ske på mobil eller mail:
mob: 26 70 64 54 eller email jfr@thrusty.dk

Nyhed leveret af bt.dk

Kategori: Hunde nyheder  Tags: ,
Du kan følge svar på dette indlæg via vores RSS 2.0 feed. Du kan skrive en kommentar, eller trackback fra din egen side.
Skriv et svar

Du skal være logget ind for at skrive et svar.