Hunde til salg | Hunde debat forum

Arkiv for kategori »Hunde info «

GPS tracker til din hund

GPS tracker til hund

GPS tracker til hund

Spor din hund via din mobiltelefon eller online på internettet med en GPS tracker fra SmartGPS.

  • Er din hund tit udendørs?
  • Strejfer den ofte?
  • Har du hunden med på ferie?
  • Går du på jagt med din hund?

Ovenstående er blot nogle af de situationer, hvor en hunde tracker kan være ganske praktisk og anvendelig at udstyre sin hund med.

Trackeren er meget lille, vandtæt og robust og sættes fast i halsbåndet (medfølger).

Løber hunden væk, er det blot at ringe trackeren op, og du modtager herefter en SMS med link til Google Maps der viser præcis hvor hunden befinder sig.

Vil du læse mere eller købe hunde trackeren – så klik her

Den forbandede snor!

Hundeloven påbyder at hunde skal føres i snor på alle offentlige steder, og det er da også en ganske fornuftig regel, idet det ikke er alle vi hundeejere, der har fuld kontrol over vores hund altid – som om det overhovedet var muligt at have fuld kontrol over et levende væsen.

Derfor har vi snor i hunden – en sikkerhedsline, der beskytter både hund og den øvrige færdsel i tilfælde af uforudsete manøvrer fra hundens side.
Som sådan er snoren et praktisk hjælpemiddel, når den bruges korrekt – dvs. som en sikkerhedsline mellem hund og ejer, en sidste udvej i nødstilfælde.
Problemerne opstår når vi bruger den til mere end det…

Det er ikke altid os – ejeren – der får problemet. I mange år var “ryk i linen” en accepteret træningsmetode – ja faktisk den eneste. Mangen en hund har sandsynligvis levet sit liv med kroniske smerter på den konto.

Et godt udført ryk måtte gerne få hunden til … Læs hele artiklen her

Hundens Dag i Tivoli

Traditionen tro slår Tivoli igen i år dørene op for ”Hundens dag”, hvor årets tema er “alverdens hunderacer og deres anvendelse før og nu”. Søndag den 22. august er den eneste dag i 2010, hvor de firbenede må komme med ind blandt Ballongynger, Rasmus Klumps Verden og isboder.   

 

I dag findes der 400 officielt anerkendte hunderacer og et utal af lokale varianter fordelt over hele verden. På Hundens Dag i Tivoli bliver knap 40 forskellige hunderacer præsenteret, når der tages hul på hundenes årlige besøg.

 

Årets tema  

Årets tema er “alverdens hunderacer og deres anvendelse før og nu”. Mennesket har i mindst 10.000 år brugt hunden som jagtdyr, vogter og kæledyr. Hundene har hjulpet med at opsnuse dyr på jagt, passet på geder, får og kvæg. De har bevogtet huse, familien samt været menneskets bedste ven hjemme såvel som på rejser.

 

Hunden, som nedstammer fra ulven, er gennem årtusinde blevet specialiseret, så mennesker har kunnet drage nytte af dem. Det siger sig selv, at en hund der skal passe på en flok køer skal være stærk og vedholdende, og en hund der skal klatre op af en bjergskråning for at finde æg skal være let og adræt. Rigtig meget af dette arvegods bærer nutidens kælehunde med sig. Det er derfor vigtigt at sætte sig ind i den enkelte races baggrund og funktion, før man vælger hund. Det og meget andet kan hundeinteresserede få svar på i Tivoli, hvor dagen også byder på hundeparade og ”dog dancing” på mesterskabsniveau. Emmy Simonsen fra det danske dog dancer landshold har netop vundet guldmedaljen ved VM i Heelwork to Music og en sølvmedaljen i Freestyle. 20.000 deltog i konkurrencerne, så der bliver noget at se frem til.

 

 

 Hundeshow

Deltag selv i parade

Alle hunde inviteres til at gå med i en parade rundt i Tivoli. Hundene og hundeejerne skal møde op foran Pantomimeteatret kl. 13.45. Paraden begynder kl. 14.00 og bevæger sig gennem Tivoli, forbi Den lille Havfrues søster i Tivoli Søen og ender ved Plænen.  

 

 

Program for hundens Dag d. 22. august 11.00 – 23.00                                                Hunde i snor er velkomne i Haven
11.00 – 16.00                                               Dansk Kennel Klubs informationsstand ved Plænen
14.00                                                         Raceparade gennem Haven
14.20                                                         Show “Alverdens hunderacer og deres anvendelse før og nu”.

Trækning af vindere i Dansk Kennel Klubs Hunde-quiz.

Konferencier: Adfærdskonsulent Lise Lotte Christiensen

15.30                                                         Nordisk Mester Emmy Simonsen og andre Dog Dancers optræder med hunde. 

 

 

Hundens Dag er blevet til i samarbejde med Dansk Kennel Klub og Tivoli. Hundene kommer på dagen gratis i Tivoli, hvis de er ledsaget af en betalende gæst. De skal dog vende snuden hjemad igen klokken 23:00, hvor det sidste bjæf i Haven gerne skulle have lydt. Eventen er inkluderet i entréen til Tivoli.

 

Lidt om Tivoli 2010

Tivoli byder i år på nyheder og kærlige gensyn til mindre børn, teenagere og voksne.  F.eks. er årets sommernyhed Rasmus Klumps Verden med over 40 aktiviteter for børn blevet et kæmpe hit blandt børn og voksne. Den lille Havfrues søster som er flyttet ind i Haven får også løbende stor opmærksomhed. Haven byder på Fredagsrock på Plænen, Tivoli-Garden og spisesteder for enhver smag.

Irsk_ulvehund

"Foto: Mette Kramer Kristensen"

Konkurrence vind en Springer cykelholder

Vær med i konkurrencen om en praktisk Springer cykelholder til din hund.Vind en Springer cykelholder til hund< Nu er det blevet meget lettere at cykle med hunden. Deltag i konkurrencen her

Julekonkurrence vind gave til din hund

Julekonkurrence 2009 på hunde forum er igang.

Vind flotte præmier til din hund fra vores sponsor Olivers Petfood eller gavekort til Petdreams.

Læs mere om konkurrencen og deltag ved at klikke her

Hvalpen bider

Hjælp, min hvalp er totalt aggressiv! Den angriber os og bider i fingre og bukseben. Den bider rigtig hårdt! Er det normalt?

Ja, det er helt normalt. Hvalpen er ikke aggressiv, den er bare legesyg.
Det er ligesom små børn, der smider legetøjsbiler i hovedet på hinanden, fordi de endnu ikke har forstået hvor ondt det gør. Det skal de lære, dels af erfaring, og dels af de voksnes reaktioner.
På samme måde skal en hvalp lære hvor hårdt den kan bide, uden at gøre legekammeraten fortræd. Det kaldes “bidehæmning”.
I et hvalpekuld, der får lov at blive sammen, lærer hvalpene det af … 

Læs hele artiklen her

Hvalp og renlighed

Min hvalp på 12 uger er stadig ikke renlig. Hvordan lærer jeg den det?

Det er meget forskelligt i hvilken alder hvalpe bliver renlige, og der er mange forskellige faktorer, der spiller ind. F.eks. er hvalpe født forår og sommer ofte tidligere renlige end “vinterhvalpe”, simpelthen fordi de kommer mere ud. Der er også en tendens til at hanhunde er tidligere renlige end tæver.

I en undersøgelse blandt Hunde-Forums brugere angav ca. 1/3 at deres hvalp var renlig i 12 ugers alderen eller tidligere, men yderligere en …

Læs hele artiklen her

Spot en hundehandler

Hundehandlere, hvalpefabrikker og burhunde
– hvordan du undgår dem

Der er mange ting at tænke på når du køber hund – om du har tiden, overskuddet og forholdene til et så krævende husdyr, om du vælger den rigtige race – og også om du vælger det rigtige sted at købe hund!
Hvis du ikke er forsigtig, kan du, uden at vide det, komme til at støtte dyrplageri og misrøgt af hunde, ved at putte penge i hundehandleres og hvalpefabrikkers lommer.

Mange tror at det problem er man fri for, hvis man køber en hund med stamtavle. Men det er desværre ikke sandheden. Selv indenfor de mest velansete avlsforbund er der brådne kar, der avler usunde hunde, misrøgter deres avlsdyr og kun avler for penge og udstillingspræmier.
Du kan også risikere at skrupelløse hundehandlere forfalsker stambøger og dyrlægeattester, så et stykke papir er ingen garanti for at du får en sund og velfungerende hund.

Også det, der på overfladen ser ud som …

Læs hele artiklen her

Pensioner

Find hundehoteller rundt om i landet:

Her kan du finde en hundepension/hotel der passer til din hund. Mangler vi din pension skriv til: kontakt@hundeforum.dk

Nordjylland

Fyn

Sjælland

 

Midtjylland

Sydjylland

Bornholm

Pasning eget hjem

Når du vælger at få din hund i pension er det vigtigt at du kender til stedet hvor du afleverer din hund, for skal du på ferie i en uge er det vigtigt at sit “barn” er i trykke/gode hænder både for din hund skyld men også for dig selv.

Kig de listede pensioners hjemmesider igennem og find en der passer dig godt, snup telefonen og få en snak med dem om dine ønsker og forventninger.

Det der er afgørende er at du føler at din hund har det godt når du er på ferie, eller hvor du nu skal hen – og prisen skal ikke være et problem for dig, for nogle gange hænger pris og kvalitet os sammen, men ikke altid.

Håber du finder et godt sted til din vovse :)

Dyrlæge


Dyrlæger rundt om i Danmark

Kender du en god klinik som vi burde have med, så skynd dig at skrive til mig, og jeg vil kigge deres side igennem og liste den hvis de har en præsentabel hjemmeside.

Jylland Fyn Sjælland
Aalborg Bogense Helsingør
Esbjerg Faaborg Hillerød
Fredericia Kerteminde Holbæk
Frederikshavn Middelfart Hørsholm
Haderslev Nyborg København
Herning Odense Køge
Hjørring Ringe Næstved
Holstebro Svendborg Roskilde
Horsens   Rødovre
Kolding   Slagelse
Randers Hele Landet  
Silkeborg TandDyreklinikken  
Skanderborg    
Skive    
Sønderborg    
Vejle    
Viborg    
Århus    
Kategori: Hunde info  Tags:  Læg en kommentar